Peanøttsmør- og sjokoladecups
BOOST EFFECT
+ Energi
+ Protein
+ Magnesium
INGREDIENSER
1 dl grovt peanøttsmør
5 ss kokosolje, smeltet
1/2 cup Supernature Kakaosmør
1/4 cup Supernature Råkakaopulver
2 ss lønnesirup
1 klype Supernature Himalayasalt
1 klype ekte vaniljepulver
SLIK GJØR DU
Bland sammen peanøttsmør og kokosolje i en skål og sett den i fryseren i ca 15 minutter.
I mellomtiden; smelt kakaosmør på lav varme og bland inn råkakaopulver, lønnesirup, vanilje og salt.
Ta peanøttsmørblandingen ut av fryseren og plukk opp ca 1 ss av blandingen og rull til små baller.
Sett frem 10 mini-muffinsformer og hell oppi sjokoladeblandingen til formene er halvfulle.
Plassèr en peanøttsmørball oppi hver cup.
Sett formene i fryseren og la stå i ca 30 minutter før de kan spises.
Oppbevar i kjøleskap eller fryser.
Oppskrift/foto: Kaja Bratvedt (Instagram: @Kajaand)