Sunne Twix-barer
BOOST EFFECT
+ Energi
+ Protein
+ Magnesium
INGREDIENSER BUNN
1 og 1/3 cup kokosmasse
2/3 cup mandler
1/2 cup lønnesirup
1 ts ekte vaniljepulver
1/2 ts Supernature Himalayasalt
INGREDIENSER SALT KARAMELL
15 stk dadler
5 ss mandelsmør
3 ss kokosmelk
5 ss kokosolje
En klype Supernature Himalayasalt (smak til)
En klype ekte vaniljepulver
INGREDIENSER SJOKOLADE
100 gram Supernature Kakaosmør
50 gram Supernature Råkakaopulver
2 ss lønnesirup
En klype Supernature Himalayasalt (smak til)
En klype ekte vaniljepulver
FREMGANGSMÅTE BUNN
Miks sammen mandler og kokosmasse i en blender til det blir i mindre biter og blander seg sammen.
Vend inn lønnesirup, vanilje og salt og bland godt sammen.
Bruk hendene dine til å dytte deigen ut jevnt over i en kakeform med bakepapir.
FREMGANGSMÅTE SALT KARAMELL
Ha alle ingrediensene sammen i en blender og miks til du får en jevn masse.
Bruk hendene dine til å dytte karamellmassen ut jevnt over i kakeformen over bunndeigen.
FREMGANGSMÅTE SJOKOLADE
Smelt kakaosmøret forsiktig over vannbad.
Bland inn råkakao, lønnesirup, salt og vanilje og rør det godt sammen til du har sjokolade.
Hell sjokoladen over karamellmassen i kakeformen.
Sett kakeformen i fryseren og la den stå i ca. 1 time.
Del opp i like store deler og nyt!
Oppskrift/foto: Kaja Bratvedt (Instagram: @Kajaand)