Sjokolade- og peanøttsmørkjeks
BOOST EFFECT
+ Energi
+ Protein
+ Magnesium
INGREDIENSER
5 dl valgfritt mel
2,5 dl kokossukker
2,5 dl kokosolje
1 dl Supernature Råkakaopulver
1 egg (eller 2 ss chiafrø blandet med 6 ss vann for å gjøre den vegansk)
1 klype Supernature Himalayasalt
1 klype ekte vaniljepulver
SLIK GJØR DU
Forvarm ovnen til 200 grader.
Miks kokosolje sammen med egg/chiafrøblandingen og rør det godt sammen.
Bland inn resten av ingrediensene og rør til du har en jevn deig.
Del opp deigen i 20 biter.
Rull bitene til baller og flat de ut med hendene på et stekebrett med bakepapir.
Sett i stekeovnen og bak de i ca. 10 minutter eller til de er blitt gyllenbrune.
Avkjøl kjeksene i minst 30 minutter etter de er ferdigstekt, hvis ikke vil de falle fra hverandre.
Plasser 1 ss peanøttsmør på halvparten av kjeksene og legg en kjeks oppå hver av dem.
Oppskrift/foto: Kaja Bratvedt (Instagram: @Kajaand)