Sjokoladekjeks
BOOST EFFECT
+ Energi
+ Protein
+ Magnesium
INGREDIENSER
1 og 1/3 cup kokosmasse
2/3 cup hasselnøtter
1/2 cup lønnesirup
4 ss Supernature Råkakaopulver
1 ts ekte vaniljepulver
1/2 ts Supernature Himalayasalt
SLIK GJØR DU
Sett stekeovnen på 170 grader.
Ha hasselnøttene og kokosmassen i en blender og miks til du har en «kornete» masse.
Ha i lønnesirup, rå kakao, vanilje og salt i blenderen og miks til det er godt blandet.
Del deigen opp i ca 20 deler og bruk hendene dine til å lage små kjeks. Form de som du vil. (Deigen er klissete, så det er lettest med litt vann på hendene).
Legg kjeksene på en bakebrett med bakepapir.
Stek ovnen i ca 10 minutter eller til de blir gylne. De er myke rett ut av ovnen, men blir hardere etter avkjøling.
Ha litt smeltet sjokolade på toppen om du vil ha ekstra fyldig sjokoladesmak!
Oppskrift/foto: Kaja Bratvedt (Instagram: @Kajaand)