Hei!

Besøk oss gjerne i sosiale medier!

Sjokoladekjeks

Sjokoladekjeks

BOOST EFFECT
+ Energi
+ Protein
+ Magnesium

INGREDIENSER
1 og 1/3 cup kokosmasse
2/3 cup hasselnøtter
1/2 cup lønnesirup
4 ss Supernature Råkakaopulver
1 ts ekte vaniljepulver
1/2 ts Supernature Himalayasalt

SLIK GJØR DU
Sett stekeovnen på 170 grader.

Ha hasselnøttene og kokosmassen i en blender og miks til du har en «kornete» masse.

Ha i lønnesirup, rå kakao, vanilje og salt i blenderen og miks til det er godt blandet.

Del deigen opp i ca 20 deler og bruk hendene dine til å lage små kjeks. Form de som du vil. (Deigen er klissete, så det er lettest med litt vann på hendene).

Legg kjeksene på en bakebrett med bakepapir.

Stek ovnen i ca 10 minutter eller til de blir gylne. De er myke rett ut av ovnen, men blir hardere etter avkjøling.

Ha litt smeltet sjokolade på toppen om du vil ha ekstra fyldig sjokoladesmak!

Oppskrift/foto: Kaja Bratvedt (Instagram: @Kajaand)

 

RELATERTE PRODUKTER

Supernature Kakaopulver

Supernature Fint Himalayasalt

 
Råsjokolade med frysetørkede bær og kokosflak

Råsjokolade med frysetørkede bær og kokosflak

Råsjokolade med tørket mango, kokosflak og bipollen

Råsjokolade med tørket mango, kokosflak og bipollen