Råsjokolade med tørket mango, kokosflak og bipollen
BOOST EFFECT
+ Energi
+ Protein
+ Magnesium
INGREDIENSER
1,5 dl Supernature Kakaosmør, smeltet
0,75 dl Supernature Råkakaopulver
2 ss lønnesirup
1 klype Supernature Himalayasalt
En håndfull tørket mango
2 ss kokosflak
1 ss Supernature Bipollen
SLIK GJØR DU
Smelt kakaosmøret forsiktig i en liten kasserolle.
Bland inn råkakao, lønnesirup og salt og rør til det er godt blandet.
Legg bakepapir over en tallerken eller fjøl og hell sjokoladeblandingen forsiktig over. Det kommer til å legge seg ut flatt i et tynt lag.
Strø tørket mango, kokosflak og bipollen over.
Sett tallerkenen inn i fryseren og la det stivne i ca. 20 minutter.
Ta sjokoladen ut og brekk opp i ønskede biter.
Oppskrift/foto: Kaja Bratvedt (Instagram: @Kajaand)