Hei!

Besøk oss gjerne i sosiale medier!

Råsjokolade med tørket mango, kokosflak og bipollen

Råsjokolade med tørket mango, kokosflak og bipollen

BOOST EFFECT
+ Energi
+ Protein
+ Magnesium

INGREDIENSER
1,5 dl Supernature Kakaosmør, smeltet
0,75 dl Supernature Råkakaopulver
2 ss lønnesirup
1 klype Supernature Himalayasalt
En håndfull tørket mango
2 ss kokosflak
1 ss Supernature Bipollen

SLIK GJØR DU
Smelt kakaosmøret forsiktig i en liten kasserolle.

Bland inn råkakao, lønnesirup og salt og rør til det er godt blandet.

Legg bakepapir over en tallerken eller fjøl og hell sjokoladeblandingen forsiktig over. Det kommer til å legge seg ut flatt i et tynt lag.

Strø tørket mango, kokosflak og bipollen over.

Sett tallerkenen inn i fryseren og la det stivne i ca. 20 minutter.

Ta sjokoladen ut og brekk opp i ønskede biter.

Oppskrift/foto: Kaja Bratvedt (Instagram: @Kajaand)

 

RELATERTE PRODUKTER

Supernature Kakaosmør

Supernature Kakaopulver

Supernature Fint Himalayasalt

Sjokoladekjeks

Sjokoladekjeks

Smoothie bowl med råkakao

Smoothie bowl med råkakao