Raw superfood kake med spirulina
BOOST EFFECT
+ Naturlig multivitamin
+ Proteinrik
+ Energi
INGREDIENSER
Kakebunn:
40 g kokosflak
40 g mandler
35 g mandelsmør
150 g dadler
1/2 ts Supernature Spirulina
1/4 ts vaniljepulver
En klype Supernature Fint Himalayasalt
Fyll:
150 g cashewnøtter
4 kiwier i biter, uten skall
150 g agavesirup
60 g kokosolje
1/2 dl kokosmelk
1/4 ts Supernature Spirulina
1/4 ts Supernature Premium Matcha
En klype Supernature Fint Himalayasalt
SLIK GJØR DU
Mal kokosflak og mandler i en food processor. Ha i resten av ingrediensene for bunnen og miks videre til du for en som henger godt sammen.
Kle en middels stor rund kakeform med bakepapir i bunnen. Press massen ut i denne. Bruk gjerne hendene, og jevn deretter ut med baksiden av en skje. Sett til siden.
For å lage fyllet kjører du alle ingrediensene i en kraftig blender til en jevn og glatt røre. Spre røren over bunnen og sett kaken i fryseren i minst 3-4 timer.
Når kaken er helt frossen kan du ta den ut av formen. La kaken tine i kjøleskap et par timer før servering. Pynt gjerne med smeltet sjokolade, hakkede nøtter og blomster.
Oppskriften er laget av Iselin Støylen.