Vegan bounty
BOOST EFFECT
+ Smak
+ Premium kakaokvalitet
+ Plantebasert
INGREDIENSER
7,5 dl kokosmasse
3 ss lønnesirup
2 ss Cocosa Extra Virgin
1,25 dl kokoskrem (den tykke delen av kokosmelken)
1 ss Supernature Kakaosmør
1/2 ts vaniljeekstrakt
240 g vegansk sjokolade
SLIK GJØR DU
Bland sammen kokosmasse, kokoskrem, lønnesirup, kokosolje og vanilje i en bolle. Bland sammen til blandingen sitter godt sammen, og ha i mer kokosolje og kokoskrem hvis det trengs.
Spre blandingen ut på et brett (vi brukte bunnen til en rund kakeform) med bakepapir oppå og klem den flat i den høyden du liker. Sett brettet i fryseren i 20 minutter.
Ta ut brettet og bruk en varm kniv til å skjære massen i biter. Sett dem tilbake i fryseren.
Smelt sjokoladen og kakaosmøret i vannbad. Ta ut kokosbitene av fryseren og dekk hver og en med sjokolade ved hjelp av en gaffel og en skje. Løft dem forsiktig tilbake på brettet. Sett tilbake i fryseren.
Når du skal servere tar du dem ut og lar dem stå i romtemperatur i noen minutter så de mykner litt. Kos deg!
Oppskrift/foto: Radical Broccoli
SUPERNATURE KAKAOSMØR – FOR BETTER CHOCOLATE. NUFF SAID.
Kakaosmør er kakaofett, slikt ut fra kakaomassen. Vårt kakaosmør er skånsomt behandlet og ikke tilsatt noe som helst! Kakaosmøret lages av Criollo-bønner fra Peru – selve definisjonen på kvalitet. Bruk det til å lage din egen sjokolade, eller bruk det i hjemmelaget body butter for å få fantastisk myk hud – helt naturlig!