Riskrem med Tart Cherry
BOOST EFFECT
+ Bra for huden
+ Bra for musklene
+ Rik på vitamin C
+ Rik på kalium
INGREDIENSER
5 dl kokosmelk
1 dl grøtris
4-5 ss lønnesirup
En klype Supernature Himalayasalt
En klype ekte vaniljepulver
4 dl vegansk kremfløte (pisket til krem)
Topp med Supernature Tart Cherry og hakkede nøtter.
SLIK GJØR DU
Ha kokosmelk, grøtris, lønnesirup, vanilje og salt i en kjele. Kok opp og småkok på lav varme under lokk, til grøten er ferdig kokt.
Rør om i blant.
Ha kremfløten i en stor bolle, og pisk den noen minutter med en håndmikser.
Tilsett grøten og pisk det godt sammen.
Hell riskremen over i skåler og topp med Tart Cherry og hakkede nøtter - nyt!
Oppskrift/foto: Kaja Bratvedt (Instagram: @Kajaand)
TART CHERRY – CHERRY ON TOP
Konsentrat av kirsebær med vitamin C og kalium – bra for hud og muskler! Bland med vann og drikk som saft, eller bruk som dessertsaus på ostekake, riskrem eller iskrem. I jula er vår Tart Cherry uslåelig som gløgg.