Stekte søt- og mandelpoteter

5 dl skrelte søtpoteter, delt i biter, gjerne staver. Pass på at bitene har
omtrent samme størrelse
4 dl mandelpoteter, skåret i båter
1 hel hvitløk
1 hel lime, skåret i båter
En neve frisk timian
1 ss Supernature erteprotein
0,5 dl Extra Virgin olivenolje
0,5 dl Amanprana Extra Virgin filtrert kokosolje
½ ts Amanprana Gula Java Fin
En klype malt allehånde
1 ts kvernet sort pepper
2 ts Supernature himalayasalt

Ekstra gode stekte søt- og mandelpoteter

Forbered og kutt opp potetene. Knus hvitløkfeddene med den flate siden av kniven, la skallet være på. Bland knuste hvitløkfedd med oljene, erteprotein, krydder, himalayasalt og kvernet pepper i en bolle og masser forsiktig potetene med blandingen.

Legg opp alt sammen i dyp stekeplate.  Press limebåtene og strø timian
over potetene, og la limebåtene ligge sammen med resten av ingrediensene.

Stek nederst i ovnen på 150 grader varmluft i cirka 20–30 minutter. Potetene skal være gylne.