Sorbet

Sorbet supernature supermatBruk dine favorittbær, for eksempel bringebær, jordbær eller blåbær. En blanding av jordbær og bringebær er veldig godt. Skal du lage blåbær kan det være greit å søte den litt mer enn jordbær som er naturlig søtere. Du kan også bruke frukt! Er bærene frosne kan du vente med å lage denne til du skal servere desserten. Om du er rask og ikke blender for lenge så kan den serveres uten å fryses.  
 
2 dl bringebær, frosne 
2 dl jordbær, frosne 
2 ss agavesirup eller lønnesirup  
1/2 ts vaniljepulver 
2 ts sitron, saften 
1 klype himalayasalt 
1 ss gojibær, bløtlegges 30 min, for en ekstra god bærsmak. 
 
Blend alle ingrediensene og vil du ha den mer frossen så kjør den enten i en iskremmaskin eller sett den litt i fryseren og rør hver halvtime.

ca. 6 dl, ca. 15–60 min 

Oppskrift hentet fra Trine Berges bok «Rawfood»