Sjokolademousse

2 modne avokado
2 ss Supernature Rice Bran Solubles
1 ss balsamico
1/2 ss tamari
2 ss Amanprana Extra Virgin filtrert kokosolje
Cirka 0,5 dl Supernature agavesirup
2–4 ss Gula Java Brut eller Fin kokosblomstsukker
2 ss vaniljeekstrakt eller 1/2 ts rått vaniljepulver

Ingrediensene kjøres i en kjøkkenmaskin til en jevn, kremet masse. Så tilsettes 3–4 ss Supernature kakao

Nydelig vegansk sjokolademousse

Alt kjøres i kjøkkenmaskinen til kakaoen er blandet godt inn. Ønsker du en litt lysere sjokolademousse, kan du redusere mengden kakao, og ha i en ekstra spiseskje av både Supernature kokosolje og Rice Bran Solubles.

La gjerne moussen stå til kjøling i 30 minutter før servering. Friske bær og frisk frukt skåret i skiver er godt egnet som garnityr og pynt. Økologiske jordbær, bringebær, pasjonsfrukt eller mango passer utmerket til.

Gir til 3–4 personer