Sjokoboller

100 g cashewnøtter
4 ss Supernature kakao
6 toppede ss Supernature Rice Bran Solubles
4 toppede ss Supernature Activated Barley
2 dl Amanprana Extra Virgin filtrert kokosolje
2 ss Amanprana Gula Java Cacao
4 ss Amanprana Gula Java Brut
1-2 ts vaniljepulver eller frø fra 2 stk. vaniljestenger
1 klype finkvernet Supernature himalayasalt, eller etter eget ønske

Verdens sunneste sjokoladekonfekt?

Kjør alle ingrediensene til en glatt masse i kjøkkenmaskinen. Sett massen i kjøleskapet i cirka en halv time slik at blandingen stivner litt. Fukt hendene og lag kuler. Rull kulene i kokosflak. Strø gjerne litt Amanprana Gula Java Brut over kulene som lekker pynt før du setter dem i kjøleskapet. Sjokobollene oppbevares kjølig til de skal serveres.

Gir rundt 16 sjokoboller