Bounty

En herlig blanding av kokos og sjokolade

Fyllet
6 ss «kokoskrem» fra økologisk kokosmelk (bruk den tykke kremete massen i kokosmelken)
4 ss Supernature chiafrø
1 dl kokosmasse
1 ts Supernature Pure Lecithin
1 ss Supernature Extra Virgin filtrert kokosolje
6 ss Amanprana Gula Java Fin
1/4 ts vaniljepulver
1/4 ts Supernature himalayasalt 

Rull kulene i 6 ss Amanprana Gula Java Cacao, eller kokosblomstsukker med rå kakao 

Sjokoladetrekket
Cirka 0,35 dlfinhakket Supernature kakaomasse
Cirka 0,15 dl finhakket Supernature kakaosmør (til sammen blir det omtrent 1/2 dl)
Cirka 0,4 dl Supernature Extra Virgin filtrert kokosolje
3–4 ss Supernature agavesirup

Finmal chiafrø i for eksempel en kaffekvern. Åpne en boks kokosmelk og løsne det tykke kremete laget. Rør kremen sammen med de malte chiafrøene, og la stå i kjøleskapet i omtrent 6 timer til chiafrøene har svellet ferdig. Blandingen has i en kjøkkenmaskin sammen med resten av ingrediensene til fyllet, bortsett fra kokosmassen. Når fyllet er godt blandet, hell i kokosmassen og kjør litt til.

Rull fyllet til kuler og la dem ligge i fryseren i cirka en halvtime. Nå er kulene faste og fine. Ta kulene ut og rull i Gula Java Cacao, før du legger dem tilbake i fryseren i en ny halvtime. Har du ikke Gula Java Cacao, kan du selv blande kokosblomstsukker med rå kakao som et alternativ.

Imens rekker du å gjøre klar sjokoladetrekket. Smelt ingrediensene til sjokoladetrekket over vannbad slik at ingrediensene ikke overstiger 40 grader. Når blandingen har smeltet, settes den til side for nedkjøling. Dypp så kulene i sjokoladeblandingen, og legg tilbake i fryseren.