Wokrett med brune risnudler

80 g brune risnudler
4 ss finhakket ingefær uten skall
5 vårløk i strimler
2 fedd frisk hvitløk
4 dl hakket økologisk brokkoli
2 finhakkede friske røde chili
2 dl sukkererter
3 ss vann
1 ss Supernature hampprotein
1 ss Supernature erteprotein
2 ss kaldpresset økologisk sesamolje
5 ss Supernature Extra Virgin filtrert kokosolje
1 ts Amanprana Gula Java Fin
5 ss tamari
En neve frisk koriander
½ ts løkpulver
Kvernet sort pepper etter eget ønske

Smelt oljen og fres vårløk, hvitløk og ingefær sammen med brokkoli. Når de er møre, ha i resten av ingrediensene, bortsett fra sukkererter og koriander, og rør godt. Kok opp nudlene til de er ferdig og rør dem ned i grønnsakene sammen med koriander og sukkererter. Garner med hampfrø og hvite sesamfrø rett før servering. Bruk hvite sesamfrø og Supernature hampfrø til garnering.