Indisk gryte med quinoa

1,5 dl kokt quinoa
2 hele gule løk, finhakket
5 fedd hvitløk, finhakket
4 ss finhakket ingefær
1 frisk chili, finhakket
2 grovt revne økologiske gulrøtter
½ økologisk brokkoli eller (3 dl hakket)
4 dl friske babyspinatblader
3,5 dl kokosmelk
2 ss økologisk tomatpuré på glass
3–4 ss peanøttsmør
2 ss Supernature erteprotein
1 ss Supernature hampprotein
4 ss Supernature Extra Virgin filtrert kokosolje
2 håndfuller frisk koriander
1 ts grønnsakbuljongpulver, økologisk og gjærfritt
½ ts sennepsfrø
¼ ts kajennepepper
1 ts tørkede chiliflak
1 knivspiss nellik
1 knivspiss kanel
½ ts gurkemeie
½ ts paprikapulver
1 knivspiss spisskummen
1 knivspiss korianderpulver
½ ts Supernature himalayasalt

Garnityr
1 dl sukkererter, grovt skåret
1 søt lang paprika, hakket
Litt friske korianderblader 

Ha kokosolje i en dyp stekepanne. Fres først grønnsakene, bortsett fra spinatbladene, og krydderet til alt er mørt. Tilsett tomatpuré, grønnsakbuljong, peanøttsmør, erteprotein, hampprotein, og rør til det er godt blandet. Hell i quinoa og kokosmelk og la det surre i et kvarter. Når det er 10 minutter igjen, bland i spinatbladene. Pyntes med hakket søt paprika, sukkererter og frisk koriander, og serveres med salatblader og cherrytomater.

Oppskriften gir 3 posjoner