Salatwrap med soltørket tomat- og nøttepuré

6 blader endivsalat eller hjertesalat
Cirka 18 cherrytomater, skåret i små biter
3 vårløk, hakket
2–3 dl alfalfaspirer                         

Puré
4 dl cashewnøtter, bløtlagt i 2 timer. Husk å skylle nøttene godt før bruk
1 rød paprika
Saften av 1 økologisk sitron
2 dl tørre soltørkede tomater, bløtlagt i minimum 2 timer i lunkent vann
2 ss Supernature gojibær, bløtlagt i 1–2 timer
2 ss lys tahini
1 ss Supernature hampproteinpulver
1 ss Supernature Rice Bran Solubles
1 ts Supernature erteprotein
1 ss Supernature Pure Lecithin
2 ss Amanprana Happy Perilla Special
2 ss hvit miso
1 ss tamari 


Urtealternativ 1
Frisk timian 

Urtealternativ 2
Frisk koriander, oregano, basilikum og hvitløk

Garnityr
3–4 ss Supernature hampfrø

Kjør alle ingrediensene til pureen i en kjøkkenmaskin til en jevn og tykk konsistens. Legg salatbladene på et serveringsfat og fordel pureen i bladene. Topp med cherrytomater, hakket vårløk og alfalfaspirer. Strø godt med hampfrø over.

Oppskriften gir 6 porsjoner.