Vegetarburger

1 dl kikertspirer (helt nyspirede, med en hale på fra 0,5 til 1 cm)
½ fedd hvitløk
1 ts Amanprana kokosmel
1 ts Supernature erteprotein
1 ts Supernature Activated Barley
1 ts Supernature Rice Bran Solubles
1 ts Supernature Pure Lecithin
0,25 dl Extra Virgin olivenolje
1 ts Amanprana Extra Virgin filtrert kokosolje
1 ts Supernature agavesirup
1 ts Amanprana Gula Java Fin
½ ts gomasio. Kan sløyfes
1 ts agar agar
2 ts hvit miso
1 ts saft fra en presset økologisk sitron
Smak til med litt kvernet sort pepper


Kjør ingrediensene i en kjøkkenmaskin til en jevn masse. Bruk slikkepott hvis blandingen klistrer seg til veggene i beholderen. 

La blandingen stå i omtrent 10 minutter før du fukter hendene og former to burgere.

Serveres for eksempel på salat eller dehydrert burgerbrød, med rå ketchup, aioli, salsa, rikelig med grønnsaker og en dressing du foretrekker.

Oppskriften gir 2 små, men mettende burgere.