Superbar

Til sammen 3 dl økologiske havregryn, hirseflak og hirse
1 dl Supernature kakaomasse
1 dl Supernature kakaosmør
1,5 dl økologisk kokosmasse
1,5 dl Amanprana Gula Java Cacao
1 dl Supernature erteprotein
0,75 dl Supernature Pure Lecithin
1 dl Supernature Rice Bran Solubles
1,5 dl Supernature Extra Virgin filtrert kokosolje
0,5 dl Supernature agavesirup
2 ss vaniljepulver
2 ss kanel
Tørkede bær, kakaobiter, nøtter eller frø til topping

Kjempegod superbar med masse nyttige næringsstoffer

Økologiske havregryn, hirseflak og hirse, skal bløtlegges over natten. Bruk kun tilstrekkelig mengde vann til å dekke blandingen, og rør om. Grynene skal ikke være helt myke.Kakaosmør og -masse smeltes over vannbad, og kjøres sammen med alle ingrediensene i kjøkkenmaskin til alt er godt blandet.

Klapp deigen ut til en flat kake på bakepapir. Strø over tørkede bær, kakaobiter, nøtter eller frø etter eget ønske, og putt deigen i fryser eller kjøleskap til den har stivnet. Skjær så opp i porsjonsbiter.

Barene blir raskt myke ved romtemperatur, og kan gjerne oppbevares i fryser eller kjøleskap til de skal serveres. Super som turmat og supersnacks i matpakken.