Müsli med supermat

supermat superfood supernature musli2 dl økologiske mandler med skall, bløtlagt i omtrent 12 timer. Husk å skifte vann underveis, og skylle godt før bruk
3 dl økologiske havregryn
1,5 dl økologiske hirseflak
1,5 dl kokosflak
1 dl økologiske aprikoser, hakkede
1 dl Supernature gojibær
1 dl Supernature hampfrø
1 ts Amanprana Gula Java Cacao
1 dl Amanprana Extra Virgin filtrert kokosolje
1 ts økologisk lakrisrotpulver
1 ss økologisk kanel
1/2 ts Supernature himalayasalt

Supermüsli for langvarig energi
 
Start dagen i forveien med å bløtlegge mandlene. Etter bløtlegging smetter du av skallet ved å klemme på mandlene. Mandlene uten skall finhakkes.

Smelt kokosoljen i en steikepanne og hell mandlene i pannen. La det surre en stund på lav varme, og tilsett litt etter litt alle de tørre ingrediensene, bortsett fra goji, hampfrø og aprikos.

La blandingen ligge i pannen på lav varme i omtrent en time for å trekke til seg smak. Rør underveis. Hell så over i en stor bolle til avkjøling. Rør så i resten av ingrediensene, og hell den ferdige blandingen på glass. Oppbevares i kjøleskapet.

Nytes med mandelmelk, havremelk, rismelk eller annen ønsket melk.