Knekkebrød

supermat superfood supermat knekkebrød0,75 dl havregryn
0,5 dl bygg, finmalt
0,5 dl knuste linfrø
0,75 dl knuste solsikkefrø,
0,75 dl knuste gresskarfrø,
1 dl knuste chiafrø,
1 dl knuste sesamfrø,
1 ts kokosmel
3,5 dl vann
1 ts Supernature erteprotein
1 ts Supernature himalayasalt

Oppskriften inneholder en del knuste frø. Bruk gjerne kaffekvern når du maler frøene. Bland alle de tørre varene i en bolle og spe med vann. La deigen stå i 20 min. Klapp ut på matpapir på en stekeplate. Stekes nederst i ovnen på varmluft, cirka 150 grader i omtrent 40 min. Etter 10 minutters steking tar du ut stekeplaten og deler opp i biter i ønsket størrelse før videre steking. Når ferdig stekt, sett ovnsdøren på gløtt og stek i ytterligere 15 minutter, eller til knekkebrødene er helt tørre.