Supernature ble grunnlagt i Norge for over 17 år siden. Først som butikken Det Grønne Rommet på Youngstorget i Oslo men bedriften vokste raskt og utvidet til å selge sine produkter gjennom helsekostbutikker. I 2010 endret selskapet navn til Supernature. I dag selges Supernatures produkter i Norge og Sverige.

Supernature har fra starten utviklet egne urteprodukter, men supermat kom raskt inn i sortimentet da det var en viktig del av det gründerne, Trine Berge og John Opsahl selv spiste. Filosofien var enkel, Supernature skulle kun selge produkter som gründerne selv spiste og gikk god for kvaliteten av. 

Interessen for supermat i moderne tid oppstod i USA, der den gradvis har vokst frem de siste 30-40 årene. Supermat er enkel mat fra naturen, med høy konsentrasjon av næringsstoffer. De fleste supermatvarer har lange tradisjoner, og har vært brukt i folkemedisinen langt tilbake i tid.

Supernature - det beste fra naturen

Supernature gir deg det aller beste fra naturen. Vi tar ingen snarveier. Supernature tilbyr kvalitet, og produkter laget med kjærlighet, fordi vi mener at du fortjener det beste. Det vi gjør er grundig forankret i nyeste forskning om mat og helse. Opplev følelsen av å få det beste ut av deg selv, hver eneste dag. Supernature er livskvalitet og livsglede.

Enkelt, etisk og sunt!

Supernatures produkter er enkle å bruke. De kan brukes som tilskudd til kosten, eller utgjøre en mer komplett diett. De aller fleste produktene er godt egnet i supersmoothies og i ulike matretter. Noen er godt egnet som snacks og kan spises rett fra posen.

En livsstil 

Supernature står for en enkel, etisk og sunn vei til bedre helse og livskvalitet. Grunnleggernes filosofi er å fremme en hel livsstil, ikke enkelte produkter. Å starte med supermat, og inkludere supermat i kostholdet, er enkelt. Å legge om livsstilen og kostholdet for å oppnå bedre helse bør allikevel skje over tid, og sees på som en langsiktig prosess. Supermat er ingen diett, men en del av et variert og sunt kosthold.

Stadig flere ser på supermat, som alger, gressjuicer og spirer, som en naturlig del av kosten, og stadig flere opplever gevinstene man kan oppnå ved å spise sunt.

Vi i Supernature tilbyr et bredt utvalg av supermatprodukter som gjør det enkelt for deg å inkludere supermat i kostholdet ditt, og oppnå et komplett og sunt kosthold.