Møt våre ambassadører

Våre ambassadører er genuint opptatt av å ha et grønt, sunt og bærekraftig kosthold. De bruker supermat til å blant annet få energi i en hektisk hverdag, styrke immunforsvaret og få maksimalt ut av treningen.

Helene Ragnhild Andersen

Helene Ragnhild

Helene Ragnhild Andersen holder på å utdanne seg til ernæringsfysiolog og personlig trener. Helene Ragnhild la om kostholdet da hun fikk ME for syv år siden. Hun er svært bevisst på hvordan maten vi spiser påvirker immunforsvaret vårt, og har sverget til supermat i flere år. Helene Ragnhild blogger om mat og helse på heleneragnhild.no.

Jeg klarer meg ikke uten: Purely Greens Max. En skje av denne hver dag er et perfekt supplement til et sunt kosthold, da det tilsvarer flere kilo grønt, alger og urter. Huden min stråler, håret mitt vokser og kroppen blir rett og slett glad.

 

Elisa Røtterud

 

Elisa 

Elisa Røtterud har jobbet flere år i motebransjen, men har den siste tiden satset mer på fjell enn fashion. Elisa elsker å være ute i naturen – enten om hun trekker dekk i marka, bestiger en fjelltopp eller trener seg opp til Birken. Supermat gir henne det ekstra overskuddet hun trenger. Elisa blogger om helse, trening og livsstil på elisarotterud.no.

Jeg klarer meg ikke uten: Afa-algen til hverdag- og på tur har jeg alltid med Gojibær, Hamprfø og Kakaobiter. 

 

Vibeke Klemetsen

Vibeke Klemetsen

Vibeke Klemetsen er yogainstruktør, gründer og travel trebarnsmor. Vibeke vant MasterChef i 2013, og elsker å lage mat. Hun er opptatt av å spise mat som bidrar til god helse, og har kuttet både kjøtt og sukker fra kosten. Supermat og et sunt plantebasert kosthold gir henne en kropp i balanse og harmoni.

Jeg klarer meg ikke uten: I perioder hvor jeg er mye på farten er jeg avhengig av Amerikansk ginseng. Det er enkelt å ta på reise, og Jeg føler at det gir meg styrke og energi.

 

Silje Austnes

Silje Austenes

Silje Austnes er en av Norges mest anerkjente kosmetisk dermatologiske sykepleiere. Hun har spist supermat i mange år, og er opptatt av hvordan maten du spiser påvirker huden din. Hun anbefaler supermat til flere av sine klienter for å få bukt med hudproblemer eller forebygge aldring av huden. Silje Austnes blogger om helse og skjønnhet på www.siljeaustnes.com.

Jeg klarer meg ikke uten: Supernature Erteprotein. Det øker proteininnholdet i mine favorittsmoothies, men også i noe så enkelt som havregrynsgrøt.

 

Trine Berge

Trine Berge

Trine Berge er livsstilsveileder og Norges mest kjente rawfood-kokk. Hun har både spist og jobbet med supermat i en årrekke. Foruten å blogge på superdamebloggen.no er Trine kjent for sine inspirerende rawfoodkurs, retreats og foredrag om hvordan du vitaliserer deg selv med rawfood og supermat. Trine er også co-gründer av Supernature.

Jeg klarer meg ikke uten: Ionic Elements. Den roer ned systemet mitt, og er fin for å balansere blodsukkeret. Ionic Elements har også fulvinsyre (en god syre) som hjelper deg å kvitte deg med tungmetaller. 

 

 

Aleksander Gamme

Aleksander Gamme

Aleksander Gamme er en norsk eventyrer, polfarer og forfatter. I 2012 skrev Aleksander polarhistorie da han nådde Hercules Intel i Antarktis etter 87 dager på ski uten noen form for hjelp eller etterforsyninger. I forkant bygget Aleksander seg gradvis opp på supermat, og han brukte supermat under hele ekspedisjonen. Følg Aleksander på Instagram @aleksandergamme.

Jeg klarer meg ikke uten: Erteprotein! Kan brukes i alt.

 

Jannicke Valen

Jannicke Valen

Jannicke Valen er utdannet grafisk designer og stylist. Hun elsker å style alt fra mat til interiør, og har et lidenskapelig forhold til vakre og sunne smoothier. Hun hjelper også bedrifter med bedre synlighet i sosiale medier. Hun er en visuell og kreativ person som alltid har med seg kamera, og deler øyeblikk hun fanger på sin vei. Hun blogger på www.aimforhappiness.com

Jeg klarer meg ikke uten: Pure Lecithin. Jeg elsker at Lecithin gjør smoothiene mer kremaktige. Den hjelper meg med å holde konsentrasjonen på plass, og hukommelsen skarp.

 

Hanne Svee

Hanne Svee

Hanne Svee er utdannet personlig trener og har alltid vært opptatt av sunn mat og god helse. Med en hektisk og aktiv hverdag er det ekstra viktig med nok næring. Etter at Hanne begynte med supermat har hun merket stor forskjell på hele kroppen. Blant annet på hud, hår, negler, immunforsvar og ikke minst energinivå. 

Jeg klarer meg ikke uten: Jeg elsker alt av supermat, men må jeg velge ett produkt blir det Kamut hvetegress.

 

Lilia Gjerstad Welsh

Lilia Gjerstad

Lilia Gjerstad Welsh er klesdesigner, trendekspert og en sporty mamma som er på farten hele tiden. For å sjonglere familielivet med en travel jobb og et aktivt sosialt liv bruker hun supermat for å få ekstra energi og overskudd. Supermat er i følge Lilia nøkkelen til en god og sunn hverdag der skjønnhet kommer innenfra. 

Jeg klarer meg ikke uten: Purely Greens Max! Den virker både rensende, samtidig som den gir tilskudd av energi i en hektisk hverdag.