På bloggen vår (blogg.super-nature.no) får du ukentlige oppdateringer om det som rører seg i supermatverdenen. Vi skriver om nye trender, produktene våre, oppskrifter, helse og grønn livsstil. Vi tar opp tema som engasjerer oss og kommer med personlige erfaringer. Ta gjerne kontakt dersom det er noe du mener vi bør skrive om.

Besøk bloggen vår her.

John Opsahl

John er Nordens ledende ekspert på supermat, og har spist supermat og levd etter holistiske prinsipper siden barndommen. Han er en av gründerne av Supernature, og bidro til at supermat ble kjent i Norge.  John er Supernatures egen produktutvikler med en unik kompetanse i å sette sammen supermat- og urteprodukter. John er forfatter av boken Supermat (2013) og en ettertraktet Life Coach og foredragsholder i inn- og utland.

Cathrine Nilsen

Cathrine Nilsen er produktsjef for Supernature og ansvarlig for utvikling av Supernature merkevaren i tillegg til at hun er en del av Supernatures produktutviklingsteam. Cathrine har lang erfaring i Supernature gjennom mange ulike roller siden 2008, primært innen administrasjonen og konseptutvikling for merkevaren. Cathrine har alltid hatt et brennende engasjement for kosthold, fysisk og psykisk helse. Hun er blant annet utdannet pedagog, har studert ledelse og merkevarebygging ved BI og utdannet seg til terapeut i 2001. Cathrine har i mange år hatt praksis som terapeut i tillegg til å jobbe som kursholder og lærer ved Still Point Skolen og Doulaskolen.

Cathrines favoritt-supermat er Amla C, AFA-alge og Amerikansk Ginseng og hun ELSKER rå sjokolade.

Marthe Kaasa Færø

Marthe er PR- og kommunikasjonsansvarlig i Supernature. Marthe er tidligere journalist, og skriver tekster til blant annet blogg og brosjyrer. I tillegg administrerer hun Supernature på sosiale medier. Marthe er også spinninginstruktør, og er spesielt opptatt av supermat i kombinasjon med trening. Dagen starter helst med en grønn supersmoothie eller havregrøt med Supernature Erteprotein.

Gunn-Turi Bennerholt

Gunn-Turi startet som regulatorisk manager i Supernature, og jobber nå som produktutvikler. Hun er opptatt av høy kvalitet, og brenner for ernæringsfaget og supermat. Gunn-Turi er utdannet Naturopat, og har i sin tidligere praksis brukt supermat aktivt i sin praksis, hun er derfor godt kjent med supermatens effekt både på andres og egen kropp.  Gunn-Turi er tidligere leder i Norske Naturopaters Landsforbund.

For Gunn-Turi er ikke dagen fullkommen uten chlorella og amla-C. Og hun baker verdens beste after eight raw food kake med spirulina!


Følg også Supernature på Instagram og Facebook!

 SUPERNATURE


 supernature_supermat